Skriver du ut dina fakturor?

Många stora företag har valt att gå över till elektroniska fakturor. Det går snabbt att skicka dem, man kan på ett enkelt sätt sammanställa en samlingsfaktura och det bästa av allt är att det inte kommer att kosta något porto att skicka dem. Nackdelarna med e-fakturor är att de inte alltid kommer fram. E-postadresser kan bytas ut utan att du får reda på det, och dina fakturor kan fastna i skräppostfilter och spamfilter vilket medför förseningar och krångel. Det är också därför många mindre och medelstora företag väljer att skriva ut sina fakturor, trots att det innebär kostnader att skicka dem. 

Du måste inte ha en dyr skrivare

Bara för att du väljer att skriva ut dina fakturor så måste du inte ha en skriva som kostar massor. Välj istället en bra kontorsskrivare för dina behov och du kommer att få en skrivare som fungerar perfekt för dig. Vill du inte lägga pengar på att köpa en skrivare så kan vi rekommendera att du hyr en kontorsskrivare. Det blir då till en fast månadskostnad där du även får ett serviceavtal inbakat. 

Om du också väljer att skaffa ett avtal med samma företag för förbrukningsmateriel så kan du få ner dina kostnader ännu mer. helhetslösningar är ofta betydligt billigare än om du vänder dig till tre olika företag för att skaffa färg, papper och själva skrivaren. Vill du skriva ut dina fakturor - gör det på en modern kontorsskrivare som inte ruinerar dig! 

4 Jan 2020