Låt någon annan sköta ekonomin

Att driva sitt eget företag är kul, men det finns delar av företagande som kan kännas lite jobbigt och en av de saker som de flesta tycker är ett problem är ekonomifrågorna. Framför allt själva redovisningen och bokslutet. Många småföretagare sliter sitt hår varje år för att få in sina siffror till skatteverket, och det är faktiskt helt i onödan. Det bästa du kan göra är att anlita experter, som Stilog - en redovisningsbyrå i Järfälla. De kan hjälpa till med ALLT inom ekonomi, och det finns inga uppdrag som är för små, eller för stora. 

Vad kan du får hjälp med?

Stilog i Järfälla har många tjänster och några av dem är:

  • Bokföring
  • Lönehantering
  • Deklarationer
  • Bokslut
  • Ekonomistyrning
  • Ekonomisk rådgivning

Men det är inte nog med det. De har också möjlighet att lösa bemanning för ditt företag. Kort sagt; de kan hjälpa dig med i stort sett allting som har med siffror att göra och dessutom är de en väldigt bra samarbetspartner som kan hjälpa dig att nå dina mål och få lönsamhet. Effektivisering och förbättring av ekonomihantering är ett ledord, vilket jag anser är av högsta vikt. 

Du som driver eget kan med deras hjälp fokusera på din kärnverksamhet istället för att lägga tid på ekonomiska frågor och det gör att du faktiskt kommer att tjäna pengar. Den tid du kan lägga på att sälja produkter och tjänster istället för på ekonomin är guld värd, och för de allra flesta blir det faktiskt en nettovinst på att anlita hjälp. 

 

30 Nov 2019