Körkortsfrågor till rabatterat pris

Ska du ta körkort eller har du någon vän som planerar fixa körkort inom den närmaste tiden? Det bästa sättet att ta körkort på är genom att plugga med hjälp av så kallade körkortsfrågor på nätet. Och vet du vad det bästa är?

Vi har en rabattkod till dig! Den ger 10% rabatt på alla körkortsfrågor – så passa på att signa upp redan idag och ange koden KKF10 för att utnyttja din unika rabatt på nätets bästa körkortsfrågor!

Glöm tråkiga och tunga teoriböcker – körkortsfrågor är det moderna sättet att klara teoriprovet på. Du pluggar på flera tusen körkortsfrågor, skapade av professionella körskolepedagoger med mångårig erfarenhet, och du når tjänsten från alla datorer och moderna mobiler/surfplattor – allt du behöver är tillgång till internet!

Du loggar bara in, sedan kan du välja mellan en rad olika körkortsfrågor – uppdelade i olika kategorier, som motsvarar det riktiga teoriprovets kategorier. Detta gör att du får en bra och mångsidig träning, som du garanterat har nytta av när du väl kommer till det riktiga teoriprovet.

En annan superb funktion är att du kan skapa prov av körkortsfrågor som du tidigare svarat fel på, vilket gör att du utan större problem kan träna på just de saker som du kan lite sämre. Så passa på att plugga med körkortsfrågor redan ikväll – och glöm inte bort rabattkoden KKF10!

17 Jun 2012